maanantai 4. helmikuuta 2013

Puuhailuja

Olen koukussa käsitöihin. Kaikenlaisiin. Neulomisen lomassa on mukava tehdä jotain muutakin ja esimerkisi ompelemista harrastan myös ajoittain. Minulla on saumuri ja kolmisenkymmentä vuotta vanha ompelukone, joka painaa varmaan kiloissa saman verran kuin sillä on vuosissa ikää. Ongelmana on tietysti niiden säilytys. Ne ovat olleet aina makuuhuoneen kaapissa. Niiden kaivaminen sieltä on aina ollut melkoinen projekti, joten ompeluharrastus on ollut aikalailla katkolla.
Alkuperäinen arkku

Halusin ompelukoneet lähemmäksi ompelupöytää (keittiön ruokapöytä). Meillä oli varastossa vuosia ollut puinen puolustusvoimien arkku. Pyysin miestäni tuomaan sen sisälle ja lupasin hänelle, että teen sille VARMASTI jotain. No, arkku oli kyllä aika massiivinen.

Hioin hieman arkkua ja maalasin sen pohjamaalilla. Siksi pohjamaalilla, että sain arkusta mattapintaisen. Kaikki kalustemaalit ovat kuitenkin hieman kiiltäviä. Maalattuani arkun, laitoin vielä sen alle pyörät. Näin sitä on helppo siirrellä.
Laitoin arkun alle pyörät, jolloin se on helposti liikuteltavissa.

Olen oikein tyytyväinen lopputulokseen. Arkkuun mahtuu koneet ja kaikki ompelutarvikkeet. Eikä se ole yhtään liian massiivinen.
Tällainen siitä sitten tuli :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti