torstai 16. maaliskuuta 2017

Avustajakoira Zara in memoriam 2/2

On tietysti sanonta, että "aika parantaa haavat". Tottahan se on... Nyt kun Zaran kuolemasta on kulunut aikaa, niin pikkuhiljaa helpottaa.

Zara tuli minulle sellaisessa vaiheessa, jossa elämäntilanteeni oli suurelta osin muuttunut. Avustajakoiran tulon myötä sain muuta ajateltavaa ja jouduin uuden haasteen eteen: minulla oli avustajakoira, joka piti kouluttaa minun tarpeitani vastaamaan.

Kesä Zaran kanssa kului lenkkeillen lähimaaston lenkkipoluilla. Kesästä on ihania muistoja ja onneksi myös valokuvia :-)


Viime kesästä mieleen jäi tietysti nuo aurinkoiset päivät. Toki sadettakin oli. Joskus vettä tuli todella paljon. Ymmärrettävästi silloin ei ollut kameraa mukana.

Kuten tuossa aiemmin kerroin, Zara tuli minulle aika "hyvään saumaan". Vuosi 2016 toi elämääni kolme tragediaa, joista Zaran menehtyminen oli yksi.

Tällä hetkellä odottelen uutta avustajakoiraa. Tiedän kyllä, että niitä ei ole "hyllyssä", joten voin joutua odottamaan pitkäänkin :(

Tarkoitukseni oli blogata avustajakoiran kanssa elämisestä, mutta asiat eivät menneet kuten suunnittelin. Joudun siis muuttamaan suuntaa. Tästä lähtien kirjoittelen muista itselleni tärkeistä asioista (luonnonkosmetiikka, kynsilakat...). Ehkä myös elämää helpottavista apuvälineistä. Pysy kuulolla :-)

1 kommentti:

  1. Hyvä ettei blogi lopu! Odotan seuraavaa tekstiä. Postausten väli voisi olla lyhyempi, kiitos. :-)

    VastaaPoista