maanantai 10. huhtikuuta 2017

Teen juontia ja teekukkia

Tykkään tilata kaikenlaista tavaraa Amazonista. Sieltä löytää melkein mitä vain :) Saksan Amazon on suosikkini. Ei tulleja, ilmainen toimitus kun tilaus ylittää 39 euroa (yleensä tuo ylittyy :)). Nyt tulleessa paketissa oli teekukkia, palapelejä (2), palapelin palojen organisoijat, thermoteelasi, bambuinen matcha-teevispilä, sormitreeni... Nuo kaikki kotiovelle tuotuna maksoi alle sata euroa.

Kerron tässä postauksessa teekukista. Muista myöhemmin.

Olen aina ollut kova juomaan teetä. Keksin vuosia sitten teekukat, mutta kokeilemani kukat eivät olleet kivoja ja niiden käyttö jäi. Aktivoiduin asiassa uudelleen, koska tyttäreni oli "löytänyt" teekukat ja innoissaan kertoi niistä. Niinpä oli tilattava niitä Amazonista. Siellä olikin paljon erilaisia vaihtoehtoja.

Teekukat ovat kuivina ruman näköisiä palloja. Kuivat "pallerot" laitetaan kiehuvaan veteen, jolloin ne avautuvat. Kannattaa käyttää lasista läpinäkyvää teepannua tai teekuppia, jolloin avautunut kukka näkyy.

Teen juominen on ihanaa. Hyvässä seurassa tai yksin. Teekupin ääressä on ihanaa "hitailla" ja vain nautiskella.

Näin vaatimattoman näköinen paketista otettu teekukka on.

Tässä kuvassa valmis tee.

Tuo teelasi on mainio. Kaksinkertainen lasi, josta näkyy hyvin tuo avautunut teekukka. Lasi on hyvin ohutta, enkä ole uskaltanut laittaa sitä astianpesukoneeseen.

Teekukkia voi ostaa esimerkiksi näistä paikoista (nettikauppoja):

Niin, ja tietysti oma suosikkini Amazon:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti