maanantai 5. maaliskuuta 2012

Keskeneräiset käsityöt

Nyt kun kevät-aurinko alkaa paistaa, niin sormet syyhyävät tekemistä. Kun katson takapihalle, niin kestää vielä jonkin aikaa ennenkun pääsen kuopsuttamaan pientä yrttimaatani. Sitä odotellessa voisi vaikka tehdä käsitöitä Olen talven aikana aloitellut eräänkin määrän neuleita ja jättänyt ne kesken. Nyt olisi hyvä aika saada ne valmiiksi. Osan voi jättää suosiolla ensi talveen, mutta osan voisi viimeistellä kevään aikana.

En ole vielä keksinyt mikä olisi tämän kevään käsityöni. Viime keväänä tein Novitan Miami-langasta isoäidinneliö-jakun. Ohjeen pohjana käytin tätä, mutta muokkasin sitä hieman. 

Jakku isoäidinneliöistä, lanka Novita Miami
 
Nyt kuitenkin ensin neulon loppuun sukat, jotka aloitin ennen joulua. Villasukkia ei ole koskaan liikaa. Käytän villasukkia kesät ja talvet. Meillä on laattalattiaa melkein joka huoneessa, joten villasukat ovat mukavan pehmeät.
 

Keskeneräiset sukat, lanka Novita 7 Veljestä Raita ja 7 Veljestä
 Eilinen hurahti nopeasti, kuten sunnuntait aina. Trimmasin toisen koirani ja tein ihanan Key Lime Pie -raakakakun, jonka ohjeen nappasin Moments-blogista. Toteutin sen vain pienin muutoksin. Kakku oli herkullinen ja raikas. Kelpasi hyvin myös miehelle ja nuorisolle, kun en erityisesti mainostanut sen olevan raw-versio ;-) Kakku valitettavasti hävisi nopeasti, joten en ehtinyt ottaa siitä kuvaa...

Kevät-käsityö on siis vähän "hakusessa, joten inspiraatiota odotellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti